nieuws

Takeaway.com verhuist hoofdkantoor naar Amsterdam

Transacties

Takeaway.com verhuist zijn hoofdkantoor van Utrecht naar Amsterdam. Het internetbedrijf huurt vanaf begin 2016 1.300 m2 op het Oosterdokseiland in Amsterdam

Takeaway.com verhuist hoofdkantoor naar Amsterdam

Het bedrijf, in Nederland vooral bekend van Thuisbezorgd.nl, huurt de ruimte in een kantoorgebouw aan Oosterdoksstraat 80. In dit gebouw heeft recent ook Swarovski zijn intrek genomen. De hoofdhuurder van het kantoor is Jacobs Douwe Egberts. Takeaway.com, dat bemiddelt tussen afhaalrestaurants en particuliere consumenten, is nu nog gevestigd aan Herculesplein 110 in Utrecht. De internetonderneming huurt de kantoorruimte onder van Jacobs Douwe Egberts. Eigenaar van het kantoorpand is Real IS.

Oprichter Jitse Groen stelt in De Telegraaf dat de verhuizing nodig is vanwege het internationale werkveld. ‘We hebben zes kantoren wereldwijd. Ik kan goede medewerkers uit Berlijn of Brussel niet verleiden om naar Utrecht te verhuizen. Voor Amsterdam geldt dat wel.’ Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl verhuist per 1 februari met honderd medewerkers naar de nieuwe locatie. Na een jaar denkt Takeaway.com te zijn doorgegroeid naar 200 medewerkers. 

Colliers International begeleidde verhuurder Jacobs Douwe Egberts bij deze transactie. DRS Makelaars adviseerde huurder Takeaway.com. 

Reageer op dit artikel