nieuws

NSI verhuurt bijna 2.300 m2 in kantoor Utrecht CS

Transacties

NSI heeft 2.272 m2 kantoor op maat verhuurd in HNK Utrecht Centraal Station aan Launch, W/E adviseurs, TIO Hogeschool en het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

NSI verhuurt bijna 2.300 m2 in kantoor Utrecht CS

Launch huurt ruim 850 m2 kantoorruimte, W/E Adviseurs 235 m2, TIO 457 m2 en NIP huurt 730 m2 kantoorruimte aan Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

HNK Utrecht Centraal Station bestaat uit 9.000 m2 kantoorruimte, waarvan nu ongeveer 5.500 m2 verhuurd is. De eerste HNK-vestiging van NSI in Utrecht aan de Weg der Verenigde Naties is volledig verhuurd. DTZ bracht de transactie voor het vestigen van W/E, NIP en het hoofdkantoor van TIO tot stand namens verhuurder. CBRE bracht de transactie voor Launch namens de verhuurder tot stand. CBRE begeleide NIP, de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. Brecheisen Makelaars Utrecht adviseerde TIO Hogeschool.

Reageer op dit artikel