nieuws

NCOI verlengt huur en breidt uit in Hilversum

Transacties

Opleidingsinstituut NCOI heeft zijn huurovereenkomst voor Marathon 5 en 7 in Hilversum verlengd en uitgebreid. Het betreft ongeveer 8.750 m2 archief- en kantoorruimte en 207 parkeerplaatsen.

NCOI verlengt huur en breidt uit in Hilversum

NCOI huurde in mei 2015 al 1.069 m2 en 22 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Marathon 5 op Arenapark. De opleider huurde Marathon 7 al tien jaar. De uitbreiding hangt samen met een sterke groei van de organisatie door de overname van branchegenoten.

De verhuurder zal de gebouwen verduurzamen. De huurovereenkomst is voor langere periode aangegaan. De kantoren wisselden onlangs van eigenaar toen Delta Lloyd zijn kantorenportefeuille overdeed aan een groep investeerders onder leiding van First Sponsor Group uit Singapore.

Castanea Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder. JLL begeleidde huurder NCOI.

Reageer op dit artikel