nieuws

MVRDV huurt 2.475 m2 in Achterklooster Rotterdam

Transacties

MVRDV en Goudsesingelgebouw hebben een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in het Achterklooster, onderdeel van het recent heropende Industriegebouw, aan de Goudsesingel in Rotterdam.

MVRDV huurt 2.475 m2 in Achterklooster Rotterdam

Het Industriegebouw, icoon van de wederopbouw en rijksmonument, is een ontwerp van architect Hugh Maaskant. Er zijn vele jonge en traditionele bedrijven gehuisvest. Het gehuurde omvat ongeveer 2.475 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de entresolverdieping.

MVRDV is de architect van onder andere de Markthal in Rotterdam en de Wozoco’s in Amsterdam-Osdorp. MVRDV verhuist omdat de groei niet langer op te vangen is in het huidige kantoor aan Dunantstraat 10.

CBRE adviseerde MVRDV tijdens het huisvestingstraject. Colliers International adviseerde Goudsesingelgebouw.

Reageer op dit artikel