nieuws

Internos verhuurt 1.000 m2 kantoorruimte Voorburg

Transacties

Internos Global Investors heeft een huurovereenkomst gesloten met Symphony Gezondheidsdiensten Utrecht voor 1.000 m2 kantoorruimte in Voorburg.

Internos verhuurt 1.000 m2 kantoorruimte Voorburg

De transactie werd verricht voor het Dutch Active Fund van Internos. De kantoorruimte bevindt zich in gebouw Voorhaghe aan Stationsplein 6 in Voorburg. Symphony werkt aan gezondheid bij letselschadezaken, adviseert op het gebied van vitaliteit en is een erkend Ciran Revalidatie expertisecentrum.

In het kantoorgebouw, waar ook Huawei, SGS Horizon en Interfisc zijn gevestigd, is nog 2.500 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. DTZ Zadelhoff adviseerde verhuurder Internos in collegiale samenwerking met COG Makelaars.

Reageer op dit artikel