nieuws

Diverse verhuurtransacties in kantoren NSI

Transacties

NSI heeft met Ausnutria Hyproca een langjarige verhuurovereenkomst afgesloten voor 1.350 m2 in kantoorpand Le Verseau in Zwolle.

Verder heeft NSI met Staples International Group Services overeenstemming bereikt over verlenging van de huurovereenkomst in het kantoorgebouw Centerpoint II in Amsterdam. Staples huurt het volledige kantoorgebouw van 6.250 m2.

Ausnutria Hyproca heeft voor Le Verseau gekozen als vestigingsplaats voor het nieuwe hoofdkantoor vanwege de centrale ligging van Zwolle. Daarnaast biedt het pand gedeelde faciliteiten, zoals een kantine en een receptie, waar Ausnutria Hyproca gebruik van kan maken. Het kantoorpand Le Verseau (7.200 m2) ligt op een zichtlocatie aan de ringweg van Zwolle op bedrijventerrein Oosterenk, waar onder andere Ziggo is gehuisvest. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars heeft NSI geadviseerd in deze transactie.

De transactie in Centerpoint II in Amsterdam is de eerste in de 16 oktober geacquireerde Cobra-portefeuille. NSI heeft het pand verworven onder andere vanwege de strategische ligging nabij station Amsterdam Bijlmer Arena. CBRE adviseerde Staples bij deze transactie.

Reageer op dit artikel