nieuws

Delta Lloyd verhuurt winkels in Zijdelwaard Uithoorn

Transacties

Delta Lloyd Vastgoed Winkels verhuurt in het gerenoveerde winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn 257 m2 aan Etos, 131 m2 aan Pour Vous, 307 m2 aan Trekpleister en 200 m2 aan Mediq-apotheken.

Delta Lloyd verhuurt winkels in Zijdelwaard Uithoorn

In het kader van de herontwikkeling is met een aantal zittende huurders overeenstemming bereikt over een nieuw huurcontract. Het gaat om onder andere Jamin (108 m2), Shoeby (215 m2) en Primera (176 m2).

Delta Llloyd Vastgoed Winkels heeft voor de renovatie WPM Development in de arm genomen. In samenwerking met WPM Winkelcentrummanagement, beheerder van het centrum, zorgen zij ervoor dat het winkelcentrum tijdens de verbouwing blijft functioneren. De verwachte oplevering is eind 2015. Zijdelwaard bestaat uit ongeveer 11.000 m2 aan winkelruimte, ruimte voor dienstverlening en horeca. Na de uitbreiding zal dit 13.000 m2 zijn.

Reageer op dit artikel