nieuws

Dalco Food huurt 6.000 m2 bedrijfsruimte

Transacties

Dalco Food, specialist in de foodsector, heeft een huurovereenkomst gesloten met Chalet Group voor de huur van bedrijfsruimte met kantoor aan Everdenberg 50 in Oosterhout.

Dalco Food huurt 6.000 m2 bedrijfsruimte

Dalco Food huurt ongeveer 6.000 m2 bedrijfsruimte en 880 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en een verdieping. Het object is uitermate geschikt voor gebruik in de voedselindustrie vanwege de aanwezigheid van een ruimte voor productontwikkeling en een laboratorium en van koel- en vriesopslaginstallaties. De bedrijfsruimte ligt op het relatief nieuwe bedrijventerrein Everdenberg in Oosterhout met een directe aansluiting op snelweg A27.

Dalco Food is specialist in het ontwikkelen en produceren van maaltijdcomponenten van vlees en vegetarische grondstoffen. De organisatie richt zich vooral op convenienceproducten in de foodsector. De organisatie telt ongeveer honderd medewerkers. Dalco zal in Oosterhout vegetarische en veganistische vleesvervangers gaan produceren.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de eigenaar Chalet Group.

Chalet Group is assetmanager van een vastgoedportefeuille van ruim 400.000 m2 verspreid over zeventig hoogwaardige gebouwen in Nederland. De portefeuille bestaat voor 85 procent uit kantoren en voor 15 procent uit bedrijfsgebouwen, logistiek en andere objecten.

Reageer op dit artikel