nieuws

Franse campingketen Huttopia kiest centrum Utrecht

Transacties

De Franse campingketen Huttopia opent zijn eerste campingreisbureau van Europa in Nederland. De brand store komt in het centrum van Utrecht.

Op dinsdag 24 november opent Huttopia & Cie een reisbureau aan Choorstraat 8. Huttopia, een Franse campingketen, opent hiermee het allereerste reisbureau voor campings in Europa. Terwijl veel reisbureaus tegenwoordig sluiten of alleen online werken, beweegt Huttopia juist in de tegengestelde richting met een fysiek reisbureau. Na Frankrijk is Nederland de tweede markt voor het merk. Kamperen is een tweede natuur voor Nederlanders, aldus Huttopia.

Het Franse bedrijf wil ook een camping in Nederland openen. Een stadscamping zoals die nabij Parijs behoort tot de mogelijkheden. Behalve in Frankrijk heeft Huttopia 200 accomodaties in 22 natuurparken in Canada. Binnen vijf jaar wil het bedrijf dertig campings in China openen.

Reageer op dit artikel