nieuws

KCN Tower Nieuwegein volledig verhuurd

Transacties

Het kantoorgebouw KCN Tower aan Nevelgaarde 36-60 te Nieuwegein is deels gerenoveerd en inmiddels volledig verhuurd. Het pand heeft ruim twee jaar leeg gestaan.

KCN Tower Nieuwegein volledig verhuurd

Dat meldt eigenaar Caransa Groep. QuoVadis Trustlink  heeft als eerste het gerenoveerde gebouw betrokken, gevolgd door WPM Kantoormanagement en Triple P Nederland. Het gebouw telt twaalf bouwlagen, is voorzien van energielabel A, heeft een parkeernorm van 1:30 en bevindt zich op een zichtlocatie langs de A2 in het gebied De Poort van Nieuwegein. Op de begane grond bevindt zich een restaurant met terras.

KIWA huurt op de vijfde en zesde verdieping ongeveer 1.200 m2 en Itris op de derde en vierde verdieping een vergelijkbaar metrage; Color Business Centers huurt ruim 2000 m2 inclusief vergadercentrum op de tiende verdieping, en op de derde etage huist Flexenergie.

De transacties zijn tot stand gebracht door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, Color Business Centers, CBRE en DTZ Zadelhoff namens verhuurder Caransa Groep. 

Reageer op dit artikel