nieuws

Eerste TK Maxx van Nederland in Eindhoven

Transacties

TK Maxx wil de komende jaren twintig tot 25 winkels van 2.000 tot 3.500 m2 openen in Nederland. De eerste opent op 29 oktober in Eindhoven.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60 procent lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van het Amerikaanse TJX Companies. De retailer is actief in zestig landen met ruim 1.400 winkels, waarvan ongeveer 1.000 in de Verenigde Staten, en heeft de ambitie de komende jaren fors te expanderen op de Nederlandse winkelmarkt.

De winkel in Eindhoven staat aan Heuvel Galerie 1 en heeft een oppervlakte van 2.300 m2, verdeeld over de begane grond (731 m2) en de kelder (1.607 m2).

Voor de huur van de winkel in Eindhoven is een huurovereenkomst gesloten met verhuurder CBRE Global Investors. Cushman & Wakefield  adviseerde TK Maxx bij de aanhuur. Ook voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer begeleiden. Op juridisch vlak is TK Maxx begeleid door Houthoff Buruma en CBRE Global Investors door Lexence.

Reageer op dit artikel