nieuws

Drie nieuwe huurders voor Calypso Rotterdam

Transacties

Communicatieadviesbureau PersC, architectenbureau Kraaijvanger en Aronsohn Raadgevend Ingenieurs hebben de afgelopen maanden in totaal ruim 2.400 m2 gehuurd in gebouw Calypso in Rotterdam.

Drie nieuwe huurders voor Calypso Rotterdam

Calypso ligt aan Kruisplein 476-488, vlakbij het centraal station. Nu NS-station Rotterdam Centraal gereed is en het openbaar gebied en de looproute naar het centrum worden afgerond, blijkt Calypso een interessante vestigingslocatie. Calypso omvat naast kantoorruimte ook appartementen, horeca, fitness, een Albert Heijn-vestiging en Bagels & Beans.

Er is in het complex nog 2.400 m2 kantoorruimte te huur vanaf ongeveer 150 m2. VolkerWessels is eigenaar van gebouw Calypso. NEW NRG Real Estate heeft het gebouw in nauwe samenwerking met VolkerWessels in korte tijd nieuw elan gegeven. DTZ Zadelhoff adviseert bij de verhuur.

Reageer op dit artikel