nieuws

C.H. Robinson huurt in Teleportgebouw

Transacties

C.H. Robinson heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw Teleport, gelegen aan Teleportboulevard 120 in Amsterdam.

C.H. Robinson huurt in Teleportgebouw

De overeenkomst omvat ongeveer 2.100 m2 kantoorruimte en achttien parkeerplaatsen.

C.H. Robinson is een van de grootste logistieke dienstverleners ter werelden houdt zich bezig met met goederenvervoer, logistieke oplossingen, informatiediensten en het leveren van verse producten voor klanten wereldwijd, variërend van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven in een verscheidenheid van industrieën.

C.H. Robinson werkt via een netwerk van kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft in Europa sinds 1993 een netwerk opgebouwd van meer dan vijftig vestigingen met meer dan 1.100 medewerkers.

NAI Netherlands trad bij deze transactie op namens huurder C.H. Robinson. TREC en Cording Real Estate Group behartigden de belangen van de eigenaar van het gebouw.

Reageer op dit artikel