nieuws

AM verhuurt restaurant in winkelgebied Veenendaal

Transacties

AM heeft 778 m2 horecaruimte verhuurd aan restaurant Stipplein in winkelgebied Brouwerspoort in Veenendaal.

Dat bericht AM-adviseur CMC Bedrijfsmakelaars. De overeenkomst is aangegaan voor een periode van elf jaar. De horecaruimte ligt aan Kees Stipplein 6. De nieuwe horecazaak met de naam Stipplein heeft een urban, hip en industrieel uiterlijk met een warme sfeer, aldus CMC. In het eetcafé kunnen bezoekers bovendien terecht voor koffie en lunch.

Ook wordt een overkapt verwarmd terras gerealiseerd over de gehele gevel. CMC Bedrijfsmakelaars adviseerde eigenaar AM bij deze huurtransactie. Brouwerspoort wordt overigens fors uitgebreid. Vorig jaar april sloten Top Vastgoed en AM een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van 8.000 m2 nieuwe winkelruimte.

Reageer op dit artikel