nieuws

Spes Bona verhuurt 1.500 m2 kantoorruimte Almere

Transacties

Spes Bona sloot twee langjarige huurovereenkomsten met Vereenigde Ideeën Compagnie en Telecom Direct Almere af voor kantoorgebouw Le Branchement (Wisselweg 33) in het centrum van Almere. Beide transacties zijn goed voor 1.500 m2 opname in het centrum van Almere.

Spes Bona is onder andere eigenaar van de kantoren L’Aguille (Wisselweg 31), Le Branchement (Wisselweg 33) en WTC Almere (P.J. Oudweg 4) in Almere. Spes Bona verwacht op korte termijn huurovereenkomsten met andere partijen te realiseren. Spes Bona heeft een portefeuille met negentien vastgoedobjecten in Nederland, waaronder veertien kantoren en het Gelredome in Arnhem. Ook heeft het twee grondposities in het oosten van het land. Onder leiding van BNP Paribas Real Estate als geïnstrueerd asset manager van de Spes Bona portefeuille, zijn makelaars DTZ, CBRE, THRP en Zuiver Almere ingeschakeld voor optimalisatie van de verhuur in Almere.

Reageer op dit artikel