nieuws

Bever en EkoPlaza huren in Citymall Almere

Transacties

Outdoorketen Bever en biologische supermarkt EkoPlaza hebben ruim 1.200 m2 winkelruimte gehuurd in Citymall Almere. Dat meldt Unibail-Rodamco, eigenaar van Citymall Almere.

EkoPlaza opende op 27 november haar grootste winkel in de regio Flevoland en het Gooi. De biologische supermarkt, onder de V&D in het hart van Almere, heeft een oppervlakte van 570 m2 met een lunchcorner, dagelijks vers brood en een natuurlijke cosmetica-afdeling.

Outdoorwinkel Bever opende in Almere op 21 november zijn 41e filiaal in Nederland. De winkel heeft een winkeloppervlak van 640 m2 en trekt de aandacht met de iconische hoge gevel, waardoor het Bevermerk extra aandacht krijgt.

Citymall Almere trekt jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om het winkelaanbod in zijn winkelcentra te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. Afgelopen zes maanden openden ook Hugo Boss, Superdry, Aveda Lifestyle Salon & Spa en Just Kidsz een winkel in Citymall Almere.

Reageer op dit artikel