nieuws

Tools4Ever huurt 1.800 m2 in Baarn

Transacties

Pronam Aurora is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met Tools4Ever International voor 1.800 m2 kantoorruimte en twintig parkeerplaatsen in het gebouw Amaliawolde aan de Amalialaan 126 in Baarn. Tools4ever levert software en consultancy diensten.

Het kantoor in het centrum van Baarn heeft in totaal een oppervlakte van 7.700 m2. Pronam Aurora bracht de huurovereenkomst tot stand, ze werd daarbij geadviseerd door DTZ Zadelhoff. Pronam Aurora is onderdeel van de vastgoedtak van Ikea en al ruim twintig jaar actief als ontwikkelende vastgoedbelegger in Nederland. Pronam heeft onder andere Atlas Arena Amsterdam, Rivierstaete, het Coengebouw, Ramada Apollo Amsterdam Centre en NH City Centre Hotel in Amsterdam, Whitepark in Delft en het hoofdkantoor van Universal Music in Baarn in portefeuille.

Reageer op dit artikel