nieuws

Laatste winkelruimte Beijerlandse Brug verhuurd

Transacties

De laatste winkelunit in Beijerlandse Brug van 91 m2 is verhuurd aan juwelier Sultan. Hiermee zijn de winkels in het nieuwbouwproject in Rotterdam-Zuid voor honderd procent verhuurd. Eerder verhuurde de ontwikkelaar Kikx Development ruimte aan supermarktketen Bas van der Heijden, drogisterij Dirx, slijterij Dirck III, reisbureau D-reizen, Beautiful Flowershop en Slagerij Rabat.

Laatste winkelruimte Beijerlandse Brug verhuurd

Kikx ontwikkelt voor eigen risico het nieuwbouwproject, dat bestaat uit 3.220 m2 winkels, 22 appartementen, drie stadswoningen en een dubbellaags parkeerdek met een openbaar en een privégedeelte. De nieuwbouw ligt in de driehoek tussen de Beijerlandselaan, de voormalige Groningerstraat en het Brabantseplein, een dynamische buurt. In oktober 2011 is Kikx begonnen met de verkoop van de 25 woningen. Er zijn momenteel nog drie woningen te koop. Naar verwachting worden de winkels en de woningen in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd.

Kikx Development werd tijdens deze transactie begeleid door Uwmakelaarsite uit Rotterdam.

Reageer op dit artikel