nieuws

Internos sluit drie huurtransacties

Transacties

Fondsmanager Internos Global Investors meldt drie huurovereenkomsten namens het Dutch Activ Fund.

Internos sluit drie huurtransacties

In Utrecht is een huurovereenkomst gesloten met de Stichting Grafisch Lyceum voor 1.500 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Het Lomanhuis aan de Lomanlaan 55. Naast het Grafisch Lyceum huisvest het gebouw kleine en middelgrote bedrijven uit verschillende sectoren en een cateringbedrijf dat ook het bedrijfsrestaurant runt. Het Grafisch Lyceum Utrecht biedt creatieve en technische opleidingen aan voor media, design en communicatie. Statement Real Estate begeleidde deze transactie namens de verhuurder.

Internos kwam in IJsselstein een langjarige huurverlenging overeen met Centric Managed ICT Services voor 4.650 m2 kantoorruimte en 94 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw ligt aan de Einsteinweg 12-22. Met deze verlenging is het kantoorpand volledig verhuurd. De transactie is met de huurder tot stand gekomen zonder tussenkomst van adviseurs. Centric biedt diverse ICT-diensten en heeft 5.000 medewerkers in dienst.

In Arnhem sloot Internos een nieuwe overeenkomst voor de huur van ongeveer 1.500 m2 kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen aan de Velperweg 35. Huurder Viro Arnhem verlengde met deze overeenkomst de huurtermijn voor zijn bestaande ruimte langjarig en huurde bovendien 50 procent meer ruimte. Viro is gespecialiseerd in engineering en projectmanagement en heeft 600 medewerkers in dienst verspreid over negen vestigingen in Europa. De kantoorruimte is aangepast aan de specifieke wensen van de huurder. Deze transactie kwam tot stand zonder tussenkomst van adviseurs.

Reageer op dit artikel