nieuws

Eurindustrial verhuurt ruim 30.000 m2 logistiek

Transacties

Logistiek vastgoedfonds Eurindustrial heeft deze maand met transacties in Moerdijk, Nuth en Almere in totaal circa 30.000 m2 verhuurd. De bezettingsgraad van het fonds van de onafhankelijke vastgoedbeleggingsmaatschappij is daardoor verhoogd van 85 naar 90 procent.

Eurindustrial verhuurt ruim 30.000 m2 logistiek

Het gehele complex aan de Tradeboulevard 1 te Moerdijk, groot 19.400 m2, is verhuurd aan Talke Nederland. Wereldwijd is Talke een vooraanstaande logistiek dienstverlener in de chemische en petrochemische industrie. Talke huurde op tijdelijke basis al een gedeelte van het complex, maar door de strategische ligging van het object, de concurrerende voorwaarden van de huurovereenkomst en de goede relatie met de verhuurder heeft het bedrijf besloten zijn activiteiten in dit complex te concentreren. Het verhuurteam bij deze transactie bestond uit CBRE en DTZ Zadelhoff.

In Almere, aan de Wormerweg 8, is voor een periode van vijf jaar 3.400 m2 verhuurd aan Corsair Memory. Het van oorsprong Amerikaanse Corsair levert wereldwijd innovatieve componenten aan de PC gaming industrie en kan aan de Wormerweg haar groeiambities verder waarmaken. In het object is verder MO products gevestigd. Er is voor de verhuur nog circa 3.000 m2 beschikbaar. DTZ Zadelhoff heeft de transactie namens de eigenaar tot stand gebracht, JLL maakte ook deel uit van het verhuurteam.

In Nuth aan de Thermiekstraat 1 heeft Eurindustrial in eigen beheer de huurcontracten met de bestaande (onder)huurders Clou Bath Findings en Trebs uitgebreid en verlengd. Clou is importeur en groothandel van designproducten voor badkamer en toilet. Trebs is een internationale producent van innovatieve consumenten producten. Hiermee is het gehele complex, met een oppervlakte van 8.500 m2, voor een periode van circa vier jaar tegen marktconforme voorwaarden geheel verhuurd. Door deze transacties bedraagt de gewogen gemiddelde looptijd van de huurcontracten meer dan vijf jaar.

Reageer op dit artikel