nieuws

Crestec Europe verlengt huurcontract in gebouw Tauro

Transacties

Crestec Europe en Tauro III zijn een verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in gebouw Tauro aan de Teleport Boulevard 110 in Amsterdam. De langjarige verlenging heeft betrekking op 925 m2 kantoorruimte en zeven parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Kantorencomplex Tauro Amsterdam omvat in totaal 11.000 m2 kantoorruimte en is goed bereikbaar per trein en openbaar vervoer door de ligging tussen de ring A10 en treinstation Sloterdijk. Crestec biedt het hele pakket aan zakelijke communicatiediensten en oplossingen die nodig zijn om een product op de markt te brengen; van concept tot voltooiing en van ontwerp tot distributie.

Verhuurder Tauro III werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff. CBRE trad op als adviseur van Crestec Europe.

Reageer op dit artikel