nieuws

Röhlig naar Weena 200 in Rotterdam

Transacties

CBRE Global Investors en Röhlig Nederland hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 285 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Weena 200 aan het Weena 342 in Rotterdam. Röhlig Nederland is een logistieke dienstverlener met een focus op intercontinentaal zeevracht en luchtvracht.

In kantoorgebouw Weena 200 is nog een aantal verdiepingen voor de verhuur beschikbaar. Ook is het mogelijk om in het nieuwe business center concept van het kantoorgebouw, kantoorruimtes te huren vanaf 30 m2. Hiermee richt verhuurder CBRE GI zich ook op de gebruikersmarkt van Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP).

Kantoorgebouw Weena 200, een landmark in het Rotterdam Central District, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE GI.

De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde de verhuurder in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff. CBRE GI adviseerde Röhlig Nederland.

Reageer op dit artikel