nieuws

MPC Capital verlengt huurovereenkomst met AB InBev

Transacties

MPC Capital heeft namens het ABN Amro MeesPierson Real Estate Growth Fund de huurovereenkomst verlengd met bierbrouwer AB InBev tot en met 31 juli 2019. AB InBev huurt een bedrijfsruimte van 3.358 m2 op bedrijventerrein Steenakker te Breda.

Het ABN Amro MeesPierson Real Estate Growth Fund is een direct vastgoed beleggingsfonds gericht op de acquisitie en het beheer van een portfolio van logistiek en licht industrieel vastgoed. Het fonds kent per 1 september een bezettingsgraad van 99,5 procent en een gewogen looptijd van de huurcontracten van bijna tien jaar.

MPC Capital is een strategische huisvestingspartner van AB InBev. Door het gehele land beheert MPC Capital vastgoed dat wordt gehuurd door AB InBev.

De door MPC Capital in Nederland beheerde vastgoedportefeuille heeft momenteel een investeringsomvang van 1,5 miljard euro en is belegd in ruim 700.000 m2 kantoorgebouwen, winkelcentra en logistiek/bedrijfsmatig vastgoed. MPC Capital Nederland maakt deel uit van het beursgenoteerde MPC Capital AG.

Reageer op dit artikel