nieuws

Altera verhuurt wooncomplex Argentinië

Transacties

Altera Vastgoed heeft de 108 appartementen in het project Argentinië aan de Amsterdamse Oostelijke Handelskade in vier maanden tijd verhuurd. Nadat in mei de koopovereenkomst met corporatie Stadgenoot werd gesloten, zijn in de afgelopen maanden alle appartementen voorzien van luxe keukens en badkamers.

Altera verhuurt wooncomplex Argentinië

De verhuurcampagne begon in juni en werd in samenwerking met Jacobus Recourt en Eefje Voogd gerealiseerd. Vanaf 1 september konden huurders hun intrek nemen de woningen. De huurprijzen van de drie- en vierkamerappartementen variëren tussen de 975 en 1.500 euro per maand.

Altera Vastgoed biedt pensioenfondsen de mogelijkheid om op indirecte wijze te beleggen in een of meerdere Nederlandse vastgoedsectoren.

Reageer op dit artikel