nieuws

Van Gend en Loos/DHL huurt in Amersfoort

Transacties

Van Gend en Loos/DHL heeft het kantoorgebouw aan de Terminalweg 36-38 in Amersfoort gehuurd voor een periode van tien jaar.

Het gebouw, waarin de logistieke dienstverlener de vestigingen in Driebergen, Hoofddorp en Rotterdam gaat samenvoegen, bestaat uit ongeveer 9171 m2 kantoorruimte. Bij het gebouw, dat eigendom is van De Waal Beheer, zijn 203 parkeerplaatsen. Van Gend en Loos/DHL neemt het gebouw gefaseerd in gebruik. Op 1 september 2004 betrekt Van Gend en Loos/DHL 7400 m2 kantoorruimte en neemt het bedrijf 160 parkeerplaatsen in gebruik. Twee jaar later volgt de ingebruikname van de overige kantoor- en parkeerruimte. De overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt. Bij deze transactie adviseerde Jones Lang LaSalle Utrecht vertrekkend huurder Deloitte. Deloitte vertrekt vanwege ‘herpositionering van de activiteiten’.

Reageer op dit artikel