nieuws

Utrechtse Maliebaan heeft vier nieuwe huurders

Transacties

Statement Real Estate heeft bemiddeld bij de verhuur van vier kantoorruimten aan de Maliebaan in Utrecht.

De makelaar bemiddelde bij deze transacties namens verschillende particuliere beleggers. De vier huurcontracten gaan alle in op 1 maart 2005. In het kantoorpand aan de Maliebaan 50 is 1005 m2 verhuurd aan Postkantoren. DTZ Zadelhoff Taxaties/Research heeft 1005 m2 gehuurd in het kantoorpand aan de Maliebaan 50b. Bij deze transactie trad DTZ Utrecht op namens de huurder. De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie huurt ongeveer 650 m2 in het kantoorpand Maliebaan 50b. Gezamenlijk met Beaufort Bogaard heeft Statement Real Estate ten slotte een huurcontract afgesloten voor ongeveer 830 m2 kantoorruimte in het kantoorpand aan de Maliebaan 55. Huurder van deze ruimte is Samhoud. Over de hoogte van de huurprijzen wil het makelaarskantoor geen mededelingen doen. De vraaghuurprijs van de kantoorruimten aan de Maliebaan bedroeg ongeveer 200 euro per vierkante meter per jaar.

Reageer op dit artikel