nieuws

Stichting Nivel huurt 3600 m2 in Utrecht

Transacties

Stichting Nivel huurt per 1 juni 2005 het nieuwe kantoorgebouw gelegen aan de Otterstraat 118–124 te Utrecht en dertig parkeerplaatsen in de nieuw te bouwen parkeergarage aan de Westerdijk 4 te Utrecht.

Voor de ongeveer 3600 m2 kantoorruimte is een huurprijs van ongeveer 148 euro per vierkante meter (exclusief opslag voor het niet kunnen opteren voor een BTW-belaste verhuur) overeengekomen. Het nieuwbouw kantoorgebouw wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Burgfonds en is gelegen in het centrum van Utrecht. Het Nivel is het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. Er vindt toegepast beleidsonderzoek plaats voor beleidsmakers in de gezondheidszorg. Dit onderzoek wordt uitgevoerd op projectbasis voor een groot aantal opdrachtgevers, afkomstig uit de overheid en (koepels van) zorgverzekeraars, beroepsgroepen, zorginstellingen en patiënten- en consumentenorganisaties. Bij het Nivel werken ongeveer 180 mensen. Bij deze transactie in Utrecht bemiddelde Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel