nieuws

sanoma verlengt huurcontract in hoofddorp

Transacties

Sanoma Uitgevers, bekend als uitgever van titels als Margriet, Donald Duck, Viva en Story heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met eigenaar Degi voor de ongeveer 30.

00 m2 kantoorruimte en 325 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Capellalaan 65 in Hoofddorp. Sanoma Uitgevers continueert daarmee haar huisvesting op de huidige locatie. Sanoma Uitgevers heeft de afgelopen periode bij de heroriëntatie op haar huisvesting overwogen om naar alternatieve locaties te verhuizen in zowel Hoofddorp als Amsterdam. De voorwaarden en condities van de transactie zijn marktconform. Met deze transactie komt een van de grootste huurtransacties tot nu toe in 2006 in de regio Amsterdam/Hoofddorp tot stand. Sanoma Uitgevers werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff. Degi werd geadviseerd door Rotterdam Properties.

Reageer op dit artikel