nieuws

pels rijcken huurt 11.000 m2 in den haag

Transacties

NS Vastgoed heeft met advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn overeenstemming bereikt over het verhuren van circa 11.

00 m2 in het gebouw Stichthage op het station Den Haag Centraal aan het Koningin Juliana Plein. Pels Rijcken gaat zich vestigen op de negende tot en met de dertiende verdieping van het gebouw. Daarbij krijgen zij tevens het gebruik van 70 parkeerplaatsen in een nabijgelegen parkeervoorziening.De ruimte wordt aan Pels Rijcken verhuurd voor een periode van vijf jaar met een optie tot verlening met vijf jaar. De huurperiode gaat in op 1 januari 2007. Voordat de huurder zijn intrek neemt in het gebouw worden de verdiepingen in opdracht van NS Vastgoed gerestyled. Daarbij worden de verdiepingshallen, de vloeren, de sanitairruimten en de liften grondig aangepakt.Den Haag Centraal is vanwege de komst van de hoge snelheidstrein één van de zes Nieuwe Sleutel Projecten. Het centraal station en het stationsgebied gaan ingrijpend veranderen. Het realiseren van woningen, winkels, kantoren, scholen en uitgaansmogelijkheden is voor NS Vastgoed, de manier om stationsomgevingen dynamischer, aangenamer en veiliger te maken. Het gebouw Stichthage ligt midden in dit plangebied en wordt geïntegreerd in het te ontwikkelen gebied.

Reageer op dit artikel