nieuws

nieuwe huisvesting eneco services

Transacties

Per 1 september 2006 zal Eneco Services, de back-office divisie van energiebedrijf Eneco, zich vestigen in respectievelijk gebouw Maxium (ongeveer 13.

00 m2) en gebouw Eastpoint (ongeveer 4.500 m2) te Rotterdam.Beide kantoorgebouwen worden momenteel gerenoveerd en gebruiksklaar gemaakt voor Eneco. Eneco Services is momenteel gevestigd in diverse kantoren in Rotterdam en Houten. Vorig jaar werd door Eneco besloten dat de organisatie van Services met ruim 1.300 medewerkers op één locatie zal worden geïntegreerd zodat Eneco Services efficiënter en doelgerichter kan functioneren. De huurtransactie is een van de grootste van de afgelopen jaren in Rotterdam.Eneco werd gedurende het gehele project geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Het betreft hier de onderbouwing ten behoeve van de besluitvorming door Eneco, de transactie en het project-management. DTZ Zadelhoff adviseerde Blue Capital, eigenaar van gebouw Maxium bij de verhuur. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting adviseerde Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid, eigenaar van gebouw Eastpoint bij de verhuur.

Reageer op dit artikel