nieuws

leiden luifelbaan in laatste fase verhuur

Transacties

De ontwikkeling van stadsdeelcentrum De Luifelbaan te Leiden is in een afrondende fase aangekomen.

Aanstaande zomer wordt het project bouwkundig opgeleverd.Ook de verhuur is vrijwel geheel afgerond. 95 procent van de beschikbare winkelruimte is inmiddels verhuurd. Voor de laatste winkelunits worden momenteel onderhandelingen gevoerd.Bekende gecontracteerde partijen zijn onder meer Hema, Blokker, Kruidvat, Lidl, Albert Heijn, ABN-Amro, Nelson Schoenen, Hünkemoller, Dixons, Beter Horen en Bakkerij Van Maanen.Aangevuld met enkele lokale partijen, krijgt het centrum een gevarieerd aanbod aan boodschappen- en vrijetijdswinkels. Het totale winkelcentrum wordt 15.000 m2 groot en is daarmee het belangrijkste winkelcentrum voor zuidwest-Leiden. Remmers Retail is namens ontwikkelaar Bouwfonds MAB Ontwikkeling aangetrokken als verhuurder van de winkelruimte. Fortis Vastgoed Beleggingen wordt de eigenaar van het nieuwe winkeldeel.

Reageer op dit artikel