nieuws

GMAC RFC huurt in Prinsenhof

Transacties

GMAC RFC Nederland heeft voor een periode van vijf jaar 1223 m2 gehuurd op de 25e etage van het gebouw Prinsenhof in Den Haag, inclusief bijbehorende parkeerplaatsen.

GMAC RFC Nederland, een hypotheekverstrekker die deel uitmaakt van General Motors, is momenteel gevestigd aan het Alexanderveld 84 te Den Haag.Met de verhuurder werd een huurprijs overeengekomen van 210 euro per vierkante meter per jaar , exclusief BTW en exclusief servicekosten. De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt per plaats 1585 euro per jaar exclusief BTW. De ingangsdatum van de huur is 1 mei 2004.Boer Hartog Hooft Bedrijfsmakelaars uit Amsterdam en Troostwijk Makelaars O.G. te Den Haag brachten de transactie tot stand namens de verhuurder. Namens de huurder trad op CB Richard Ellis te Amsterdam.

Reageer op dit artikel