nieuws

Distributiecentrum Bijsterhuizen volledig verhuurd

Transacties

Celogix Property Fund, het logistieke vastgoedfonds van Aberdeen Property Investors Continental Europe, heeft ongeveer 9000 m2 logistieke bedrijfsruimte in Bijsterhuizen, Nijmegen, verhuurd aan een leverancier van IT-producten.

Met deze transactie is dit logistieke distributiecentrum met een oppervlakte van 18.000 m2 geheel verhuurd. Het gaat bij de transactie om een combinatie van ongeveer 8500 m2 bedrijfsruimte en 470 m2 kantoorruimte. De overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt. De vraaghuurprijs bedroeg 95 euro per vierkante meter voor de kantoorruimte en 58 euro per vierkante meter voor de bedrijfsruimte.De verhuurtransactie kwam tot stand in samenwerking met Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) uit Nijmegen. Strijbosch Thunnissen adviseerde de huurder.

Reageer op dit artikel