nieuws

daniël goedkoopstraat 7-9 verhuurd

Transacties

Kroonenberg Groep heeft aan de gemeente Amsterdam de laatste twee beschikbare kantoorverdiepingen in het aan de Daniël Goedkoopstraat te Amsterdam gelegen kantoorgebouw verhuurd ten behoeve van het reeds in het gebouw gevestigde Stadstoezicht.

roonenberg Groep is met de gemeente Amsterdam een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst overeengekomen voor totaal 4.196 m2 kantoorruimte en ongeveer 6.745 m2 bedrijfsruimte. Stadstoezicht zal het huidige kantoor aan de Weesperstraat verlaten en naar de Daniël Goedkoopstraat verhuizen.Stadstoezicht werd bij deze transactie geadviseerd door Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam (OGA). DRS Makelaars had namens Kroonenberg Groep de verhuurinstructie voor de nog beschikbare kantoorruimten aan de Daniël Goedkoopstraat.

Reageer op dit artikel