nieuws

Correctie op bericht over huur Riviumstaete door EDS

Transacties

Gisteren stond in de nieuwsbrief het bericht dat Electronic Data Systems (EDS) voor een periode van vijf jaar 6553 m2 heeft gehuurd in het gebouw Riviumstaete aan het Rivium Quadrant 2 in Capelle aan den IJssel.

Het gaat echter niet om een periode van vijf jaar, maar om een korte periode. Het betreft bovendien een overnamecontract. De huursom bedraagt 149 euro per vierkante meter. Verder heeft het bedrijf 143 parkeerplaatsen gehuurd voor 390 euro per plaats. Ballast Ham Dredging is de vertrekkende huurder. Namens de vertrekkende huurder trad De Mik Bedrijfshuisvesting als adviseur op. De makelaar van de huurder is DTZ Zadelhoff Corporate Real Estate. De eigenaar van het pand is Deka Immobilien Investment.     

Reageer op dit artikel