nieuws

ah eerste huurder winkelcentrum vathorst

Transacties

Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Ahold Vastgoed hebben een huurovereenkomst getekend voor de vestiging van een Albert Heijn supermarkt in winkelcentrum Vathorst in Amersfoort.

Bouwfonds MAB zal aan Ahold een winkelruimte verhuren van ongeveer 2.000 m2. In het najaar begint de bouw van 7.500 m2 winkels (inclusief de AH) en 166 appartementen. De eerste winkels zijn naar verwachting eind 2007 open voor het publiek. Hoofdwinkelcentrum Vathorst omvat in totaal ruim 18.000 m2 winkelruimte (maximaal drie supermarkten), publieke voorzieningen, horeca en kleine kantoren. Ook worden ongeveer 266 appartementen en 485 parkeerplaatsen op maaiveld gerealiseerd. Stable International zal namens Bouwfonds MAB de verhuur begeleiden. In de wijk Vathorst staan ongeveer 11.000 woningen gepland, waarmee de wijk in de eindfase in totaal 30.000 inwoners telt. Ontwikkelaar van het winkelcentrum Vathorst is Bouwfonds MAB Ontwikkeling, onderdeel van Bouwfonds Property Development. Het totale winkelcentrum zal in eigendom worden genomen door Fortis Vastgoed beleggingen.

Reageer op dit artikel