nieuws

abn amro huurt 2.350 m2 in amersfoort

Transacties

ABN Amro heeft een huurovereenkomst voor de huur van ongeveer 2.

50 m2 kantoorruimte in de nieuwbouwontwikkeling aan de Utrechtseweg 2-4 in Amersfoort getekend. Het betreft ongeveer 1.490 m2 kantoorruimte, 860 m2 commerciële ruimte en 50 parkeerplaatsen. De oplevering van de nieuwbouwontwikkeling is medio 2008. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde de transactie namens ABN Amro. De nieuwbouwontwikkeling is een project van Van Hoogevest Ontwikkeling welke word gerealiseerd aan de rand van het historische deel van de stad. Het geheel zal bestaan uit commerciële ruimte op de begane grond voor het bankkantoor van ABN Amro, kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping en 15 luxe appartementen op de bovengelegen verdiepingen. In 2005 kocht Van Hoogevest Ontwikkeling al twee kantoorgebouwen op dezelfde locatie, die op dat moment in eigendom waren van ABN Amro. Het doel van de aankoop was herontwikkeling van het gebied. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde ABN Amro ook tijdens deze transactie.

Reageer op dit artikel