nieuws

No Excess opent pand op Business Park Amsterdam Osdorp

regios

Het Nederlandse herenkledingmerk No Excess heeft zijn intrek genomen in het nieuwe pand op Business Park Amsterdam Osdorp. Hoewel de warehouseoppervlakte van 2.600 m2 gelijk is aan het oude pand in de regio, is door slimme inrichting en nieuwe heftrucks 60 procent meer magazijnruimte gerealiseerd. De kantoorruimte van 1.400 m2 omvat ook showroom en stylingruimtes.

No Excess is in 1988 opgericht en was al in de regio gevestigd. Het modebedrijf zocht echter een nieuwe locatie. Het kledingmerk voor mannen wordt in meer dan twintig landen in de wereld verkocht en heeft meer dan 1.500 verkooppunten. 

Business Park Amsterdam Osdorp is gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op tien minuten afstand van Schiphol en de Amsterdamse binnenstad. Momenteel zijn er naast No Excess zo’n twintig bedrijven op het terrein gevestigd waaronder McDonalds, Taylor Guitars, Focus Amsterdam, Sanquin Bloedvoorziening, Corning Life Sciences, een tiental lokale ondernemers en binnenkort ook het China Center Hotel.

Regionale gebiedsontwikkelaar SADC en gemeente Amsterdam ontwikkelen het terrein gezamenlijk.

Reageer op dit artikel