nieuws

Vliegende start opknapbeurt woningen Rotterdam Zuid

regios

In Rotterdam Zuid werken inmiddels 1.378 particuliere woningbezitters aan een onderhoudsplan voor hun woning. Dat is meer dan waar een jaar geleden bij de start van het programma Steigers op Zuid van werd uitgegaan.

Dit staat in de voortgangsrapportage van het uitvoeringsprogramma Steigers op Zuid. In totaal wil de gemeente dat er op Zuid eind 2018 minimaal 3.132 woningbezitters het onderhoud van hun woning op orde hebben. De voortvarendheid bij het opstellen van de onderhoudsplannen komt vooral voort uit het feit dat steeds meer woningeigenaren het nut inzien van een goed onderhoudsplan waardoor nu hele bouwblokken tegelijk in aanpak worden genomen. De verwachting is dat medio 2017 bij de eerste ruim 1.300 woningen het onderhoudsplan is gestart en het opknappen van de woningen ter hand is genomen.

Reageer op dit artikel