nieuws

Tulip Inn Amsterdam Airport hotel opgeleverd

regios

BAM Groep en PingProperties hebben het duurzaam getransformeerde gebouw Skymaster aan Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost succesvol opgeleverd. In het voormalige kantoor opent Tulip Inn Amsterdam Airport hotel half november de deuren.

Tulip Inn Amsterdam Airport hotel opgeleverd

BAM en PingProperties startten de transformatie direct na het vrijkomen van het voormalige kantoorpand van de IND begin januari. Ze hebben het project in nauwe samenwerking in een recordtijd van tien maanden voltooid. Tulip Inn Amsterdam Airport opent 14 november haar deuren. PingProperties exploiteert op eigen risico een Tulip Inn hotel, gemanaged door Louvre Hotels Group (LHG).

Het hotel met 143 kamers verdeeld over vijf verdiepingen, is volledig door PingProperties ingericht vanuit het interieur –en belevingsconcept ‘de groene oase op Schiphol. Hiermee zet PingProperties een hip en duurzaam (Green Key label Gold) businesshotel neer met een luxe beleving tegen een toegankelijke prijs. PingProperties werd in dit traject begeleid door CVO Group, Boot Advocaten en Styling By de Blieck.

Reageer op dit artikel