nieuws

Overeenkomst voor 250 woningen in Bergschenhoek

regios

Donderdag 10 november vindt de ondertekening plaats van de raamovereenkomst voor nieuwbouwwijk Parkzoom 3 in Bergschenhoek door de gemeente Lansingerland en de marktpartijen BPD Ontwikkeling, Vastgoed Batenburg, Zondag Ontwikkeling en Visscher & Zondag. Het betreft de realisatie van 250 woningen.

Deelgebied Parkzoom 3 is onderdeel van nieuwbouwwijk Parkzoom in Bergschenhoek. De wijk, verdeeld in vier deelgebieden, sluit aan op de woonwijken Boterdorp en Bergsche Ackers. Het Annie M. G. Schmidtpark ligt direct naast Parkzoom. Vanuit de wijk is een rechtstreekse verbinding naar het park via een fiets- en voetgangersviaduct.

Parkzoom 3 bestaat uit totaal circa 250 woningen. Hier komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, energiezuinige woningen, zoals EPC-0 en nul-op-de-meter-woningen, en betaalbare woningen voor starters. Het ontwerp van Parkzoom 3 is geïnspireerd op een Drents Brinkdorp met een dorpse sfeer en veel groen. De woningen gaan gefaseerd in verkoop. De verkoop van de eerste woningen, energiezuinige woningen, start begin 2017.

Reageer op dit artikel