nieuws

Nieuw bedrijfsverzamelgebouw in Uithoorn

regios

Janssen de Jong Projectontwikkeling is officieel gestart met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Handelsweg in Uithoorn. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 13 multifunctionele bedrijfsunits.

De projectontwikkelaar heeft naar eigen zeggen reeds 30 procent van het 913 m2 grote pand verkocht. De verwachting is dat het bedrijfsverzamelgebouw tweede kwartaal 2017 in gebruik kan worden genomen.

Het pand bestaat uit 13 bedrijfsunits met een vloeroppervlakte variërend van 47 m2 tot 150 m2. Het is ontworpen door TOBA architecten & ingenieurs. Gebr. KleinJan Daarle neemt de bouw van het bedrijfspand voor zijn rekening. Oplevering staat gepland voor tweede kwartaal 2017.Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op het kleinschalig bedrijventerrein Handelsho, aan de oostelijke zijde van Uithoorn, aan de Amstel.

Reageer op dit artikel