nieuws

Syntrus Achmea verhuurt Zuidas-woningen

regios

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft vrijwel alle appartementen in de twee woontorens 900Mahler verhuurd. G&S Vastgoed heeft het gebouw net opgeleverd.

Vorig jaar heeft de vermogensbeheerder namens twee klanten tachtig woningen afgenomen in het G&S-project aan de Amsterdamse Zuidas. De tachtig appartementen op negen verdiepingen variëren in grootte van 70 tot 120 m2. Alle woningen hebben een luxe badkamer en een keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Huurders kunnen daarnaast zeven dagen per week gebruikmaken van een persoonlijke hostess voor onder meer stomerijservice, kledingreparatie en huishoudelijke hulp. De gemiddelde huur bedraagt 1.350 euro per maand.

De twee torens van 900Mahler staan op één plint boven een parkeergarage, waardoor de bewoners zo veel mogelijk profiteren van het uitzicht en het daglicht. Met New York als voorbeeld heeft het gebouw een gevel van bruin gemêleerde baksteen, bovenin voorzien van een terugliggende torenbekroning. Naast de 80 luxe huurwoningen omvat 900Mahler ook 46 koopappartementen van 70-280 m2 op de bovenste dertien verdiepingen. Deze zijn al eerder allemaal verkocht.

Reageer op dit artikel