nieuws

‘Nike naar Westerhaven Groningen’

regios

Nike gaat een grote winkel openen in Groningen. Het sportmerk heeft zijn zinnen gezet op een pand in winkelgebied Westerhaven.

Dat schrijft Dagblad van het Noorden. Nike heeft in de stad laten weten op zoek te zijn naar personeel. Over de exacte locatie wil het sportmerk zich niet uitlaten. Het ligt echter voor de hand dat Nike zich vestigt in het pand waar C&A zich tot voor kort bevond. Dit winkelpand aan Westerhaven 61 heeft een oppervlakte van 800 m2 en bevindt zich tegenover de eerder dit jaar geopende vestiging van Primark.

Nike heeft ook winkels in Amsterdam en Rotterdam en beschikt nog over zes outlets. Groningen neemt als winkelstad in Noord-Nederland een steeds belangrijke rol in, schrijft de krant. Omdat de helft van inwoners tussen de 15 en 40 jaar oud is, heeft de stad een grote aantrekkingskracht op (mode)retailers. De afgelopen weken hebben tal van nieuwe retailers een winkel in de stad geopend.

Reageer op dit artikel