nieuws

Jutphaas koopt 41 woningen Nieuwegein

regios

Local en Trebbe ronden de transformatie van Merwedehof in Nieuwegein af met de verkoop van 41 woningen aan Woonstichting Jutphaas.

Eerder dit jaar waren 46 woningen in het complex verkocht en opgeleverd aan particuliere kopers. Trebbe rondt hiermee de transformatie van het voormalige kantorencomplex Villawal af in een korte tijd van negen maanden. De 7.000 m2 aan kantoren zijn getransformeerd naar appartementen van 45 tot 70 m2.

Marco van Dijk van Jutphaas: ‘Dit bijzondere complex direct naast het stadshart van Nieuwegein biedt onze huurders veel extra’s. Een sociale woning met vrije hoogte van meer dan 3 meter en een parkeerplaats in een overdekte parkeergarage is niet haalbaar in nieuwbouwprojecten. Juist daarom investeert Jutphaas ook in transformatieprojecten. Deze investering brengt ons woningaanbod naar een hoger niveau, terwijl onze huurders een redelijke huurprijs in het sociale segment blijven betalen.’ 

Reageer op dit artikel