nieuws

Decathlon opent tweede vestiging regio Eindhoven

regios

Op woensdag 19 oktober opent Decathlon zijn negende Nederlandse vestiging in het Piazza Center in Eindhoven. De nieuwe winkel is gevestigd in de voormalige winkel van Zara in het winkelcentrum.

Zara is binnen Piazza Center verhuisd naar een grotere vestiging. In april tekende eigenaar Piazza Invest al een tienjarige huurovereenkomst met de Franse sportformule voor 1.200 m2. Decathlon heeft sinds 2012 al een grote winkel van 5.200 m2 in Best, net buiten Eindhoven. Hier kunnen alle artikelen voor 65 sporten uitgeprobeerd en gekocht worden.

Met de winkel in Piazza zegt Decathlon nadrukkelijk de verbinding met de Eindhovense binnenstad te zoeken. De Franse retailer krijgt in Piazza Center gezelschap van zijn Britse evenknie JD Sports. JD Sports heeft de 2.000 m2 grote voormalige winkel van Perry Sport overgenomen in Piazza Center Eindhoven.

Reageer op dit artikel