nieuws

Bouwstart Steltloper in Amsterdam

regios

Aan de Ertskade in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam heeft Wonam op 13 oktober de eerste damwand geslagen van het woongebouw Steltloper.

Met 126 twee- en driekamerappartementen voorziet het gebouw in de groeiende behoefte aan middensegment huurwoningen in Amsterdam. Met woningbouwproject Steltloper realiseert Wonam zijn zesde project, waarmee de jonge woningbouworganisatie zich specifiek richt op de groeiende vraag naar middensegment (vrije sector) huurwoningen in Amsterdam. Reeds gerealiseerde projecten zijn King en Queen in Nieuw West en Square in Zuid bij de RAI. Huren in Steltloper kan vanaf 850 euro, waarmee deze kwalitatief hoogstaande woningen betaalbaar zijn voor (jonge) middeninkomens. Wonam kiest steeds bewust voor een locatie, bij de ring en goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en overige faciliteiten. 

 

Reageer op dit artikel