nieuws

Vernieuwde V&D in winkelcentrum Purmerend

regios

Winkelcentrumbelegger Wereldhave heeft een overeenkomst afgesloten met V&D voor een geheel vernieuwde winkel in het Eggert Winkelcentrum in Purmerend.

De huidige vestigingen van La Place en V&D worden daarbij samengevoegd en daarmee ontstaat een nieuwe winkel met een totale oppervlakte van ongeveer 4.000 m2. De opening van deze vernieuwde winkel staat gepland voor medio 2016. Beide partijen zijn erg verheugd met de nieuwe overeenkomst en kijken uit naar een goede voortzetting van de samenwerking.

V&D, opgericht in 1887, is het grootste warenhuis van Nederland met een breed assortiment en een unieke mix van merken en private brands in 62 winkels en op vd.nl. V&D ontvangt per jaar ruim 95 miljoen bezoekers, van wie 15 miljoen op vd.nl.

Reageer op dit artikel