nieuws

Nieuwbouw Soest voor Houthandel Van Doorn

regios

Houthandel Van Doorn heeft in Soest een bouwlocatie van 7.500 m2 gekocht aan Koningsweg 28. De onderneming gaat er bedrijfsruimte realiseren.

Nieuwbouw Soest voor Houthandel Van Doorn

Op de locatie was voorheen Spanstaal, een werkmaatschappij van Ballast Nedam, gevestigd. Ballast Nedam heeft het perceel met opstallen verkocht aan een niet nader genoemde particuliere belegger. Deze belegger heeft het complex gesloopt, de locatie bouwrijp gemaakt en verkocht aan Houthandel Van Doorn.

De bouwlocatie heeft een oppervlakte van 7.500 m2. Nu is het terrein nog tijdelijk in gebruik als zanddepot. Binnenkort krijgt het een nog nader uit te werken functie ter ondersteuning van de houthandel. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om bedrijfsruimte voor opslag/magazijn en deels verkoopruimte. De Koningsweg is een van de hoofdaders door Soest en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum.  De verkoper is bij deze koop voor eigen gebruik geadviseerd door Molenbeek makelaars Utrecht en Comma Vastgoed Amersfoort.

Reageer op dit artikel