nieuws

Kinepolis naar winkelcentrum Leidsenhage

regios

Het te vernieuwen Leidsenhage krijgt een megabioscoop van de Belgische bioscoopexploitant Kinepolis. Eigenaar Unibail-Rodamco en Kinepolis hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Kinepolis naar winkelcentrum Leidsenhage

De bioscoop die in 2018 open gaat krijgt tien zalen, het beste beeld en geluid en de nieuwste technieken, aldus partijen. In de zalen zullen zowel grote blockbusters als kleinere, onafhankelijke films worden getoond. De plannen voor de nieuwe bioscoop worden momenteel uitgewerkt en in 2016 zullen de nodige vergunningen worden aangevraagd. Leidsenhage wordt tot 2018 getransformeerd naar een modern winkelcentrum van 100.000 m2 met een megabioscoop, een dining experience met verschillende bars en restaurants en 230 winkels.

Reageer op dit artikel